De ce dansatoarele poarta ciorapi profesionali plasa

ciorapi profesionali plasa

Te-ai întrebat vreodată ce rost au acești ciorapi profesionali plasă în dansul sportiv? Sau de ce sunt mai scumpi decât alți ciorapi? Despre rolul lor și motivele pentru care profesionistele îi aleg, în rândurile de mai jos.

Perfecțiunea stă într-un fir de …ciorap profesional plasă

Dansatoarele profesioniste poartă aceste dresuri datorită firului rezistent, perfecțiunii ochiurilor și confortului. Să te trezești cu ditamai gaura pe picior într-o competiție pentru că s-au rupt ciorapii? Mai bine nu.

Ca dansatoare muncești la un super machiaj și o coafură deosebită pentru un look impecabil. Alegi cea mai frumoasă rochie care să te pună valoare. Dacă ți s-au rupt ciorapii de la primele mișcări…n-ai făcut nimic. De aceea dresurile profesionale tip plasă vin să îți completeze perfect întreaga ținută.

Dresurile oferite de MIMI Dance au un fir puternic, rezistent la uzură și cu elasticitate foarte bună. Pe lângă dansatoarele sportive, avem ca și cliente tot mai multe cântărețe și vedete din showbiz.

Spune-mi ce dresuri porți ca să-ți spun cât transpiri

Dacă vrei să ieși deseară la o pizza cu prietenii, nu contează mult tipul de ciorap. Însă dacă faci dans și transpiri intens, alege varianta profesională. Te va surprinde faptul că transpirația este rapid eliminată. În plus dresul se mulează și stă perfect pe picior.

Pielea respiră bine, iar rezultatul este un confort mult mai mare în timp ce dansezi.

Ciorapi plasă profesionali = efect cosmetic

Ciorapii profesionali pentru dans au un bun efect cosmetic. Sunt speciali gândiți pentru a crea picioare perfecte. Ochiurile mici, dispuse uniform, devin insesizabile de la distanță. Tot ce rămâne este imaginea unei frumoase nuanțe de bronz.

Știai că dresurile din plasă pentru dans de la MIMI Dance sunt folosite și pentru a elimina aspectul cojii de portocală? Vrem nu vrem…chiar dacă facem sport zi de zi, tot este posibil să observăm mici mici formațiuni neplăcute.

https://mimidance.ro/categorie-produs/femei/ciorapi-plasa-pentru-dans/

Celulita poate apărea din mai multe cauze, chiar dacă ești subțirică. Iar în lumina fluorescentă și lumina reflectoarelor se vede explicit. Din fericire rezolvarea este un dres plasă de calitate. Chiar și cele mai tonifiate dansatoare se bucură din plin de efectul modelator al ciorapilor noștri. Nu e de mirare că au devenit o parte importantă a esteticii în domeniul dansului sportiv latino.

Acum că ai înțeles de ce este important să alegi un ciorap plasă profesional… tot ce rămâne de făcut este să optezi pentru modelul și nuanța perfectă. Despre asta într-un articol viitor. Până atunci, zile minunate în pași de dans!  🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *