Latin Fever Championship 2019 – Cine sunt campionii

LATIN FEVER CHAMPIONSHIP 2019 ROMANIA

Latin Fever Championship este, după cum spun și organizatorii, o competiție “by salseros for salseros, by bachateros for bachateros“.

Concursul este realizat pe mai multe etape naționale în care concurenții acumulează puncte. Totul se încheie cu o etapă finală. Finala LFC 2019 s-a desfășurat la Sibiu, hotel Horeum, în perioada 18-19 octombrie odată cu Aniversarea Hugo Dance Academy.

Latin Fever – Coregrafii de dans impresionante

Competiția a fost captivantă și publicul a fost impresionat de coregrafiile prezentate de participanți. Dansatorii au fost jurizați de către persoane cu experiență în lumea dansului. Notarea, criteriile și deciziile au fost transparente și echidistante.

Mai jos avem plăcerea să vă prezentăm campionii diviziei 1. Câștigătoarele locului 1 au fost răsplătite cu premii, colanti de dans si ciorapi plasa profesionali cu strasuri din partea MIMI Dance.

Campionii Latin Fever Championship 2019

SALSA COREGRAFIE DIVIZIA 1

Locul I: Elvir Ziadin & Giurca Lavinia- Salsa Encanto, Constanța

lavinia giurca salsa encanto constanta latin fever championship romania
Lavinia Giurcă

Câștigătoarea premiului special acordat de MIMI Dance este Lavinia Giurcă. Lavinia are o experiență impresionantă în domeniului dansului. Dansează de 24 de ani și a obținut locul 1 etapa LFC, locul 2 de două ori la Romanian Dance Cup și locul 3 tot în cadrul Romanian Dance Cup.

Ne-a mărturisit că în cei 24 de ani de activitate a dansat de toate de la dans sportiv, până la stiluri moderne și chiar balet. Împreună cu partenerul său, Elvir Ziadin, cei doi fac parte din școala de dans Salsa Encanto Constanța. Felicitări Lavinia!

BACHATA COREGRAFIE DIVIZIA 1

Locul I: Hugo Cedeno & Daniela Hermenczi- Hugo Dance Academy, Sibiu

Daniela Hermenczi Hugo Cedeno Hugo Dance Academy sibiu
Daniela Hermenczi

Câștigătoarea premiului special oferit de MIMI Dance este Daniela Hermenczi. A intrat în lumea dansului acum 9 ani și de 5 ani este partenera lui Hugo Cedeno. Împreună au câștigat numeroase competiții. Dansul i-a oferit posibilitatea de a se descoperi, de a se exprima și de a trăi muzica atât la nivel de coregrafie, cât și la nivel de social.

Mă motivează dorința pe care am avut-o încă din primii ani de a-mi demonstra că pot să ajung la un nivel mai înalt, de a evolua mereu.  Bucuria pe care o trăiesc când sunt pe scenă, când aud aplauze, încurajări sau când vine un spectator cu lacrimi în ochi și “pielea de găină” să ne felicite pentru reprezentație….toate acestea mă fac să merg mai departe, să îmi trăiesc visul, să mă bucur și să apreciez zi de zi toate experiențele de care am parte.” ne spune Daniela.

SALSA FREESTYLE DIVIZIA 1
Locul I: Adamachi Laurentiu & Grosu Mihaela- Ritmo Caliente, Galați

BACHATA FREESTYLE DIVIZIA 1
Locul I: Adamachi Laurentiu & Grosu Mihaela- Ritmo Caliente, Galați

Mihaela Grosu Ritmo Caliente Galati
Mihaela Grosu

Câștigătoarea ambelor premii speciale oferite de MIMI Dance la secțiunea Freestyle este Mihaela Grosu. De 3 ani dansul face parte din regimul său zilnic de viață. Pune multă pasiune în ceea ce face și o motivează foarte mult reacția publicului atunci când dansează.

“Pe măsură ce timpul trecea, evoluam și îmi doream mai mult și mai mult. În momentul în care urc pe scenă, îmi las sufletul acolo și tot ce fac, fac cu pasiune.” ne mărturisește Mihaela. Alături de partenerul ei, Laurențiu Adamache, cei doi fac parte din școala de dans Ritmo Caliente din Galați.

Concluzii

Îi felicităm pe toți cei care au avut curajul să participe la Latin Fever Championship. Odată cu acest eveniment am remarcat un interes tot mai mare pentru competiții din partea dansatorilor de social dance din România. Ceea ce e de bine! Ca și în dansul sportiv de performanță, participarea la concursuri, ce presupune automat disciplină și pregătire mai intensă , te face un dansator mai bun.

Totodată am remarcat și faptul că participanții se prezintă cu coregrafii tot mai bune de la an la an. Sunt tot mai creativi și mai dornici de creștere în domeniul dansului. Asta înseamnă că avem și profesori de dans dedicați care pun mult suflet și pasiune în pregătirea concurenților.

Transmitem toată admirația noastră către organizatorii și fondatorii Latin Fever Championship. Le dorim cât mai multe evenimente strălucite, cel puțin la fel de reușite ca acesta și în anii ce urmează.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *