Confortul tau este pasiunea noastra 

Povestea noastra a inceput in anul 2017 din dorinta de a oferi dansatorilor si artistilor produse net superioare fata de cele existente pe piata. Aceasta decizie a venit datorita faptului ca produsele ieftine chinezesti, care promit multe si fac putine, ajung sa invadeze si sectorul profesional de dans, balet, fitness. Drept urmare ne-am ales misiunea de a sustine munca profesionistilor prin echipament realizat la standarde inalte de calitate, in ateliere din Europa. 

Calitate verificata de profesionisti

Suntem foarte selectivi în ceea ce privește furnizorii cu care lucrăm și alegem cu mare grijă produsele pe care le comercializăm. Inainte de a expune un produs in magazin il testam alaturi de experti din lumea dansului pentru a ne asigura ca poate indeplini asteptarile inalte si standardele dansatorilor sportivi. 

Zeci de ani de experienta

Majoritatea specialistilor si designerilor cu care colaboram au zeci de ani de experienta in realizarea incaltamintei sau imbracamintei profesionale. Echipa noastra beneficiaza periodic de training pentru a fi la curent cu ultimele noutati legate de tehnologia din domeniul performantei. 

Cand colaborezi cu noi ai certitudinea ca te poti antrena si performa cu maxima ușurință și grație.

Modele unice si diferite 

Ne place sa venim mereu cu idei noi pentru ca stim cat de mult inseamna pentru tine sa te evidentiezi din multime. In plus, fiecare stil trebuie sa spuna o poveste.De aceea in magazinul nostru gasesti atat colectii trendy stylish, cat si colectii clasice, toate realizate din materiale performante functionale.

 

cumpara de la mimi dance!