DESPRE NOI

Misiunea noastră este să conectăm moda cu lumea dansului  și să îți aducem o nouă experiență în România. Mai fresh, mai modernă, mai elegantă. 

Aici, la MIMI Dance, împărtășim cu tine pasiunea pentru dans si sport. Suntem o echipă mică formată din foști dansatori de performanță, actuali iubitori de salsa, bachata și kizomba, dar mai avem și gimnaste, balerine și împătimite ale fashion-ului. Oameni pasionați să găsească cea mai bună variantă pentru stilul tău de dans. 

Suntem foarte selectivi în ceea ce privește furnizorii cu care lucrăm și alegem cu mare grijă produsele pe care le comercializăm. Uneori testăm luni întregi un produs ca să ne asigurăm că îndeplinește toate standardele și poate fi expus în magazin. 

Toate colecțiile noastre începând de la pantofi de dans, imbracaminte pentru dans sport și până la dresuri plasă profesionale, accesorii, sunt de cea mai înaltă calitate, realizate cu tehnologie performantă. Astfel avem certitudinea că te poți antrena și poți performa cu ușurință și multă grație. 

Colaborăm doar cu experți în lumea dansului de performanță pentru ca tu să beneficiezi de cea mai bună calitate la cele mai bune prețuri.