Politica de retur

Potrivit dispozitiilor OUG 34/2014 privind protectia consumatorului la incheierea si executarea contractelor la distanta : “Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului”.

Cheltuielile directe de returnare a produselor sunt suportate de catre cumparator. Costul returului va fi suportat de mimidance.ro in cazul in care clientul primeste un produs cu defect de fabricatie sau un produs gresit, o marime/culoare total diferita fata de cea comandata pe site.

Retururile se realizeaza doar prin firme de curierat. Nu se accepta returnarea produselor prin Posta Romana.

Produsele noastre --> accesoriile si pantofii de dans trebuie sa fie exact in aceeasi stare in care v-au fost livrate. Pantofii trebuie sa fie nepurtati, fara pete, fara rupturi, fara urme de uzura. Talpa pantofilor de dans trebuie sa fie impecabila, fara urme de mudarie sau praf. Toate produsele se returneaza in ambalajul original in care le-ati primit.

Produsele marcate in formularul de retur trebuie predate toate curierului. Exact cele pe care le-ati bifat la solicitarea returului. Daca in coletul de retur se afla alte produse decat cele bifate in formular, sau daca produsele sunt purtate, patate, murdare, uzate, dupa verificarea pachetului de catre curier, preluarea va fi refuzata.

In formularul de retur ai mai multe variante: poti alege sa schimbi cu acelasi model (schimb culoare, sau schimb marime), schimb cu un produs diferit sau rambursarea contravalorii produsului. Noi iti vom rambursa banii in contul specificat de tine in formularul de retur in termen de 14 zile calendaristice.

Perioada de returnare este de 14 zile, incepand cu ziua in care ati receptionat produsele. Va rugam sa expediati produsele, exact in starea in care le-ati primit, fara intarzieri nejustificate si in decurs de maximum 14 zile de la data la care ne-ati confirmat returnarea. Termenul este respectat daca ne trimiteti produsele inapoi inaintea de expirarea celor 14 zile.

Contravaloarea produselor va fi rambursata in contul specificat de catre client, in termen de maxim 14 zile de la data primirii returului. Daca mimidance.ro a trimis exact produsul solicitat de catre client, conform comenzii acestuia, costurile de transport tur-retur sunt suportate de catre client. Daca produsul a fost trimis gresit (alta culoare, alta marime, alt produs decat cel comandat) costurile de transport tur-retur vor fi suportate de mimidance.ro

In cazul returnarii sunteti responsabil pentru orice diminuare a valorii produsului rezultat din manipularea acestuia.

*Ne rezervam dreptul de a refuza acceptarea returului in cazul unor abuzuri. (retururi repetate)

*Te rugam sa verifici intotdeauna in prezenta curierului integritatea produselor. Daca constati nereguli iti recomandam sa ceri acestuia intocmirea unui proces de constatare a daunelor. Orice reclamatie ulterioara nu va fi luata in considerare.

*Daca produsele de returnat au fost insotite de eventuale bonusuri trebuie returnate si acestea.

FORMULAR DE RETUR

Formularul prezentat mai jos, este doar un model si nu e obligatoriu. Ne poti trimite si un email la hello@mimidance.ro folosind aceleasi rubrici prezente in formular.