Salsa: 7 motive pentru care Salsa este prea “periculoasa”

Atâtea beneficii ale dansului salsa și atâtea laude! Cu siguranță ai prieteni care s-au săturat să audă că dansezi atâta. Și cu siguranță, oricât ai încercat să îi convingi să ți se alăture, nu vor participa în ruptul capului la așa ceva. Unii urăsc dansul. Dar tu nu fii supărat pe ei. Salsa poate fi un dans  de care nu merita, uneori, să te apuci.

Iată câteva motive pentru care CHIAR îți recomandăm să eviți salsa, sau dansul în general.

  1. Somnul nu va mai fi o plăcere pentru tine! Crede-mă…dacă te apuci de dans, somnul va fi o pierdere de vreme. Nu va mai fi acea plăcere absolută pe care o aștepți cu nerăbdare în fiecare seară. De luni până duminică. Somnul va de fapt o reîncărcare a energiei ca să poți ajunge a doua zi la dansuri. Iei o doză mică și ești gata de plecare. Pentru următorul curs sau următorul party. Oricum…gândește-te bine.
  2. Va trebui să sacrifici televizorul. Din păcate vei fi prea energic, prea plin de viață ca sa te mai gândești la ce emisiuni rulează la tv. Curând, tonusul și viața în comunitatea de dansatori te vor face să uiți ca deții un asemenea aparat în casă. Nu vei mai fii la curent cu ultimele scandaluri și problemele emoționale ale vedetelor. Mare…mare pierdere…

  3. Vei fi asaltat de prieteni. Din toate părțile. Ca o conductă care se sparge brusc. Vei fi practic sufocat de atâția oameni care vor să te cunoască și să faci parte din cercul lor.

  4. Pantofii obișnuiți se vor transforma în super pantofi. Pentru că orice pantofi îți vei cumpăra de acum încolo, pe langa pantofi de dans, vor trebui să treacă testul comodității și al flexibilității. Nu se știe unde te prinde dansul și trebuie să fii mereu bine pregătit.

  5. Cupidon va începe să îți dea târcoale. Este un pic cam năzdrăvan când vine vorba de salsa și oamenii singuri și s-ar putea să te lovească de câteva ori. Trebuie să te pregătești bine și să fii sigur(ă) că poți face față la atâtea tipe mișto și atâția tipi faini plini de energie. Cine are nevoie de așa ceva în viață? Cu siguranță nu tu.

  6. Corpul tău se va schimba. Da, ai auzit bine. Vei depunde efort și vei transpira destul de mult. Este foarte posibil să dai jos câteva kilograme și să arăți mai bine. Vei bea mai multă apă și pielea îți va străluci altfel. Gândește-te bine înainte dacă îți dorești așa ceva.

  7. Salsa dă dependență. Foarte serios! Vei vrea mai mult, si mai mult. Niciodată nu va fi destul. Va trebui chiar să ceri ajutor pentru ceea ce va urma: vei fi prins într-o zonă a optimismului și a energiei pozitive de care cu greu mai scapi.

Astea fiind zise, te rugăm să cântărești bine dacă merită sau nu să te apuci de dans, mai ales de salsa. După cum observi, există pericole la fiecare pas. Și poate este mai bine să stai undeva ferit, cuminte, deoparte. Să te ții la distanță. Cum altfel vei putea rezista în fața acestei amenințări?

UPDATE: Ne pare rău că unii dansatori de salsa din România nu au prins ideea centrală a acestui articol și ne-au bombardat cu mesaje. Suntem nevoiți să traducem ideea de bază a articolului: Salsa este un dans atât de plin de optimism și bună dispoziție, de-a dreptul “periculos” pentru cei pesimiști, singuri și plictisiți de viață. 

This entry was posted in BLOG and tagged .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *